156

Petr Nesládek

Vedoucí vývoje produktů, certifikovaný SAFe leader

Tieto

Petr pracuje jako vedoucí projektové kanceláře, kde usiluje o propojení jednotlivých částí organizace a efektivní komunikaci vedoucí k dosažení firemních cílů. Petr se při vývoji a dodávkách produktů zaměřuje na agilní způsob práce a následování obchodních cílů a požadavků. Petr má zkušenosti se zakládáním mezinárodních týmů, které naplňují vizi korporace společně s procesy, komunikací a dodávkami  zákazníkovi dle jeho specifikací. Petr je certifikovaný SAFe leader, jenž školí a dále rozšiřuje tuto znalost v korporaci. V současnosti vede team projektových manažerů, kteří se zabývají tranzicí a transformací na cloudovou platformu.

Anotace

Scale agile na plný plyn

Agilní metodika je všeobecně známá jako interaktivní způsob řízení projektů, kde je velmi důležitá aktivní účast zákazníka, který upřesňuje a schvaluje výsledek díky předváděným prototypům. Tyto agilní vývojové procesy velmi dobře fungují se zaměřením na jednotlivé týmy a projekty.

Ale jak to udělat u obrovských programů?

Chceme-li dosáhnout úspěchu s metodami Agile v rozsáhlém rozvojovém prostředí, můžeme využít scale agile, díky kterému aplikujeme vzorce agilního chovaní na programy nebo portfolia.

S radostí Vám ukážu, jak funguje Scale Agile Framework (SAFe) v naší korporaci. Jakým způsobem jsme nastavili procesy a přístup k vývoji a požadavkům. Celkový pohled na metodiku a její výhody, ale také problémy, které nastaly a samozřejmě jejich řešení. Můžete se těšit na přednášku plnou příkladů, které pomůžou nahlédnout jak využít agilní přístup pro práci s portfoliem či programem.“

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.