240

Roman Senecký

předseda představenstva a generální ředitel

Mondi Štětí a.s., COO Kraft Paper Operations

Roman je generálním ředitelem Mondi Štětí a zároveň provozním ředitelem divize Kraft Paper v rámci skupiny Mondi. Je znám pro svojí energii, schopnost publikum zaujmout a předat mu něco hodnotného.

Romane, můžete nám popsat Vaši profesní roli, tedy kdo vlastně jste?

Má role spočívá v tom, aby jednotlivé výrobní závody měly vysoce výkonné týmy, které mají vizi, strategii a znají svoje priority, na kterých pak společně pracují. Možná více o mě poví moje osobní motto: „Pomáhat lidem dosahovat cílů, které si sami neodváží stanovit.“

Téma 13. ročníku konference je „Tips & Tricks“. Jaké jsou hlavní myšlenky, o kterých budete chtít mluvit?

Budu mluvit o svých zkušenostech jak zajistit, aby lidé i ve velkých firmách pracovali na společných cílech. Jak dosáhnout toho, aby si lidé navzájem nekazili práci tím, že dělají tu svoji? Jak sladit velké množství lidí, aby táhli za jeden provaz? Jak najít odvahu říci „ne“ množství urgentních požadavků a zachovat soustředění na to, co je opravdu důležité?

Jak si osobně představujete člověka, o kterém byste řekl, že je ve svém oboru Experienced Professional anebo že pracuje s fortelem?

Podle mne zkušený člověk dělá chyby, vyhledává je a neustále se učí, aby je neopakoval. Proto umí pracovat s odhodláním a nasazením i v momentě nejistoty. Člověk s fortelem ví, jakého výsledku chce dosáhnout, a s rozvahou umí najít řešení pro každou situaci.

A bonusová otázka – je tu ještě něco, o co byste se chtěl podělit?

Přestaňte se trápit tím, jak efektivně zvládnout záplavu zbytečných úkolů. Neustále si upevňujte to, čeho chcete dosáhnout. To vám poté dá sílu se soustředit na věci, na kterých opravdu záleží.

Anotace

Jak sladit týmy, aby si nekazily práci navzájem?

Roman Senecký bude mluvit o svých zkušenostech, jak zajistit, aby lidé i ve velkých firmách pracovali na společných cílech. Jak může organizace dosáhnout toho, aby si lidé navzájem nekazili práci tím, že dělají tu svoji? Jak je vůbec možní sladit velké množství lidí, aby táhli za jeden provaz? Jak najít odvahu říci „ne“ množství urgentních požadavků a zachovat soustředění na to, co je opravdu důležité?

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.