240

Pavel Humpolec

Projektový manažer

Projectman

Pavel Humpolec řídí už více než 10 let  IT projekty napříč nejrůznějšími obory i velikostmi firem. Na základě svých praktických zkušeností a certifikací z projektového řízení i agilního přístupu se snaží rozkrývat obecné principy v řízení projektů a tvořit dlouhodobě efektivní týmy. Méně zkušeným kolegům pomáhá, ať už individuálně připravenými školeními, nebo osobním mentoringem, ke smysluplnému využití kapacit – svých i externích. Je fanouškem humanocentrismu, nadšeným hobby běžcem s kočárkem a amatérským optimalizátorem sebeorganizace.

Anotace

Když potřebujete víc než tužku a papír – Aneb tipy pro efektivitu s Atlassian nástroji

Projekťáci z firmy Projectman se spojili s MoroSystems, prvním Atlassian platinovým partnerem, aby v rámci workshopu přiblížili nadupaný výčet tipů a pomůcek za pomoci Atlassian nástrojů. Nečekejte únavné rozbory produktů a jejich funkcionalit. Projectman s Moro systems připravil “speedy” nalejvárnu toho nejpotřebnějšího vědění a oblíbených vychytávek, které na svých projektech ihned uplatníte.

Jak můžeme vědět, co je nejpotřebnější? Vy nám to řeknete! Zastavte se u našeho stolku/ hlasujte v aplikaci MYIA a řekněte nám, s čím si při využívání Atlassian nástrojů nevíte rady. Na workshopu se k vašemu podnětu vrátíme.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.