240

Tomáš Tureček

Kouč, mentor

RainFellows

Tomáš Tureček je spoluzakladatelem firmy RainFellows, kde jako konzultant s hlubokou znalostí Agile/Lean pomáhá rozvíjet firmy a týmy. Za posledních 15 let si prošel mnoho rolí od IT vývojáře přes management až po spolumajitele několika firem, kde aplikuje stejné myšlení a principy, které předává ostatním. Kromě byznysu je aktivním účastníkem v komunitách a profesních sítích, jako je třeba RedButton. Jeho vášní je stavět firmy a projekty způsobem, který kombinuje vysokou efektivitu a dopad s kulturou spolupráce a otevřenosti.

Anotace

OKRs jako praktické lepidlo pro Agilní a ne-Agilní část organizace (workshop)

Možná máte ve vaši organizaci Agilní týmy, které jsou spokojené s Agilitou, zlepšila se jim dodávka a vnitřní komunikace. “Jen” si stěžují na ostatní části organizace, které jedou projektově anebo jsou postaveny mimo Agilní část a ty nereflektují potřebu sekat dodávku na menší části a (re)prioritizovat. Na druhou stranu si projekty stěžují na to, že se Agilní týmy nechtějí zavázat k ničemu delšímu než 14 dní. K tomu všemu by vaší organizaci slušelo a pomohlo, kdyby byly dodávky alespoň kvartální napříč všemi projekty a týmy.

V tomto workshopu vám představíme způsob, jak můžete využít OKRs framework jako “lepidlo” pro tyto heterogenní části a zrychlit dodávky ve vaší organizaci. Pokud vám to zní zajímavě, případně vás zajímají OKRs stručně a prakticky, jste vítáni.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.