240

Pavel Sidžina

Scrum master

Shopsys

Pavel vždy rád pracoval s lidmi, ale dal se na cestu kodéra. Když byla v Shopsys možnost se posunout dál, projevil svůj zájem o agilní postupy a scrum. Tím se spojilo to, co ho nejvíce baví a tak se z něj stal Scrum master. Pavel ochotně vede týmy už tři roky ve firmě Shopsys, která už 18 let staví velké e-shopy a patří mezi ty nejlepší ve střední Evropě. Skvělé výsledky jsou jeho hnacím motorem.

240

Petr Kadlec

Technický ředitel

Shopsys

Petr Kadlec začínal jako programátor a díky jeho zájmu nejen o technologie, ale i o komunikaci a práci s lidmi se vypracoval do pozice technického ředitele ve firmě Shopsys. Zde byl u zavádění a adaptaci agilních metodik ve firmě Shopsys a díky jeho roli vedoucího programátora má hlavně zkušeností z pohledu člena týmu s reálnými dopady na spokojenost a efektivitu v týmech tvořící individuální velké e-commerce řešení pro Sconto nebo portál Démos trade.

Anotace

Retrospektiva a remote svět

Ať už řídíte agilní týmy nebo komplexní změnu, klíčem je umět se vždy poučit z předchozích úspěchů, ale i chyb. Taková změna, kterou jsme v roce 2020 prošli, je např. přechod na home office. Výhodou může být si umět u takových problémů uvědomovat slepých uliček a hledat nové cesty, které vedou k adaptaci na změnu. Jeden z nástrojů, který nám k tomu může pomoci je retrospektiva.

Workshop je formou hry s kapkou teorie a je určen pro každého, kdo potřebuje spolupracovat s dalšími lidmi. V průběhu si vysvětlíme, co je to retrospektiva, k čemu slouží a jaké jsou její formy. Co byste měli vědět, když ji vedete poprvé a jak můžete pracovat s jejími výstupy. Ve hře se zaměříme na komunikaci v remote světě a na jejímž základě si vyzkoušíme udělat reálnou retrospektivu.

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.