239

Agile je mrtvý, DevOps umírá a co tedy dál?

Už jste to asi slyšeli – Agile je mrtvý. Psali to na internetu. Tvrdí to také dva ze signatářů agilního manifestu Dave Thomas a Andrew Hunt. Je to opravdu tak? Co to znamená pro vás? Má ještě smysl zajímat se a snažit o agilní přístupy, nebo se všichni vrátíme k waterfall přístupu? Měli bychom rovnou začít studovat nové přístupy […]
31. července 2016

Už jste to asi slyšeli – Agile je mrtvý. Psali to na internetu. Tvrdí to také dva ze signatářů agilního manifestu Dave Thomas a Andrew Hunt. Je to opravdu tak? Co to znamená pro vás?
Má ještě smysl zajímat se a snažit o agilní přístupy, nebo se všichni vrátíme k waterfall přístupu? Měli bychom rovnou začít studovat nové přístupy jako ke třeba DevOps nebo něco jiného?
Zajímají vás odpovědi? Přijďte si poslechnout co si o tom myslíme my. Máte na tato témata svůj názor? Podělte se o něj s námi!

Logo Principal

Čtěte také

Scrum z LEGA

Workshop Zažijte si realizaci projektu řízeného Scrumem na vlastní kůži. Staňte se členem týmu a pojďte s námi postavit z Lega budovu dle zadání zákazníka pod vedením zkušených scrum mastrů.


Mozek – Dobrý sluha, špatný pán

Na co se můžete těšit: – Trocha neurovědy – Reaktivita vs. proaktivita – Máme možnost zastavit stereotypy a volit vědomé akce – Plánování od konce zpětným chodem – Význam vizualizace pro kvalitní plánování