Naši partneři

Seznamte se

ORGANIZÁTOR
Komora projektových manažerů

Komora projektových manažerů je zájmovým sdružením fyzických a právnických osob zabývajícím se projektovým řízením. Cílem komory je budování odborného zázemí projektového řízení v ČR (nezávislého na metodice, oboru, zaměstnavateli), na které se bude moci obracet veřejnost v otázkách projektového řízení, a rovněž tak i rozšíření povědomí o projektovém řízení a kultivace profese projektových manažerů aktivním působením v komerční sféře, státní správě a ve školství. Neméně důležitými cíli komory je také sdílení informací a zkušeností mezi projektovými manažery a spolupráce s ostatními sdruženími v oboru projektového řízení bez ohledu na odvětví působení a použitou metodiku.

ORGANIZÁTOR
Symphera

Symphera je školicí a poradenská společnost se zaměřením na projektové řízení. Svým klientům již několik let nabízí ucelené řešení zahrnující školení i konzultace. Nabízí konzultanty a projektové manažery, kteří vědí, jak školit, nebo školitele, kteří vědí, jak řídit projekty. Klienti si u nás nejvíce cení obrovských zkušeností z praxe, srozumitelného, jednoduchého a vtipného předání informací, otevřenosti, vstřícnosti a férového jednání. Symphera poskytuje znalosti, které vychází ze světově uznávaných standardů a nejlepších zkušeností z praxe.

Platinový partner
Unicorn

Unicorn je renomovaná evropská společnost poskytující ty největší informační systémy a řešení z oblasti informačních technologií. Dlouhodobě se soustředíme na vysokou přidanou hodnotu a konkurenční výhodu přinášenou našim zákazníkům. Působíme na trhu již od roku 1990 a za tu dobu jsme vytvořili řadu špičkových a rozsáhlých řešení, která jsou rozšířena a užívána mezi těmi nejvýznamnějšími podniky z různých odvětví. Jsme zároveň provozovateli internetové služby Plus4U, ve které nabízíme široké portfolio služeb založených na robustních softwarových řešeních pro malé a střední podniky a hlavně pro lidi.

Naším cílem je vzdělávat lidi a také společnost. Proto jsme v roce 2007 založili Unicorn University, která zároveň provozuje Unicorn Top Gun Academy – komplexní vzdělávací systém pro naše spolupracovníky, tedy pro všechny z nás.

STŘÍBRNÝ PARTNER
BOOTIQ

BOOTIQ je chytrá softwarová garáž, která se specializuje na vývoj zakázkových projektů, E-Commerce, Fintech a IoT.

V sedmi pobočkách v České republice a na Slovensku je nás již více než 100. Díky rozdělení do malých a sehraných týmů jsme schopni našim klientům dodávat projekty s efektivitou malých „garážovek“ a zároveň využívat zázemí velké firmy.

Stojíme na zkušenostech, které naši manažeři, konzultanti, architekti a vývojáři získali v posledních 15 letech při podpoře předních online společností. Rádi tyto zkušenosti nabídneme i vám.

Bronzový partner
Projectman

Projectman je síť více než 4 000 profesionálů v oblasti projektového, programového a agilního řízení, business analýzy a architektury UX/CX. Jsme největší specializovaná firma v oblasti projektového řízení. Řídíme projekty a dodáváme outsourcované týmy, přednášíme na konferencích, spolupracujeme s nejlepšími experty na trhu a profesními organizacemi.

Naši konzultanti jsou pečlivě vybraní lidé z komunity s mimořádným potenciálem a ověřenými referencemi. Průběžně je rozvíjíme v oblasti odborných i „měkkých“ dovedností formou školení, mentoringu a koučingu. Našemu týmu poskytujeme další podporu a péči, aby se mohl plně soustředit na náročnou práci u klientů.

Mediální partner
Czech Cool Trade

Jsme poradenská společnost Czech Cool Trade. Firemním členům CCT poskytujeme služby aktivního monitoringu a realizace dotací, finančních nástrojů, efektivní obchodní a marketingovou podporu. V neposlední řadě vytváříme prostor pro budování byznys vztahů na exkluzivních networkingových akcích.

Firemní členství vaší společnosti v komunitě Czech Cool Trade potvrzuje vaši profesionalitu, garanci kvality, společenskou a podnikatelskou odpovědnost!

Mediální partner
Red Button

Jsme síť profesionálů, podnikatelů, koučů, inovátorů a konzultantů připravených sdílet své know-how s těmi, kdo o to projeví zájem. Pomáháme leaderům naplno rozvíjet potenciál všech lidí ve firmě, inspirujeme a propojujeme lidi mezi sebou, sledujeme nejnovější trendy a vytváříme prostor pro sdílení a synergie, které jsou hybnou silou změn.

Mediální partner
StartupJobs

StartupJobs pomáhá lidem hledat smysluplnou práci, do které se budou každý den těšit. A naopak – startupům a skvělým firmám hledá ty nejlepší talenty, které jejich podnikání posunou dál.

Od založení v roce 2012 díky StartupJobs našlo novou práci už 19 tisíc lidí. Nové uplatnění na StartupJobs hledají vývojáři, marketéři, obchodníci, administrativní pracovníci a další.

Kromě toho portál pravidelně publikuje články o novinkách ze startupové scény v Newsroomu StartupJobs. Nabízí i speciální znalostní testy, díky kterým mohou kandidáti zjistit, jak si vedou v jednotlivých oborech. Nově StartupJobs zavedl také sekci Vzdělávání, která talentům pomáhá rozšiřovat obzory.

Podporovatel
Česká komora PMI

Česká komora PMI je neziskovou organizací, jejímž posláním je aktivní podpora projektového řízení v České republice. Jsme lokální komorou Project Management Institute (PMI) a rozšiřujeme tak členům možnosti rozvoje, spolupráce, networkingu a sdílení znalostí mezi odborníky na lokální úrovni. Spolupracujeme s ostatními komorami PMI v zahraničí a přinášíme nová i moderní témata, která jsou inspirací pro zájemce o projektové řízení. Nabízíme příležitosti profesionálního rozvoje a udržení certifikace PMI. Realizujeme programy, jejichž cílem je přenos zkušeností mezi začínající projektové manažery i vzdělávání studentů na středních a vysokých školách. Organizujeme pravidelná online i onsite (Praha, Brno) setkání a přednášky na důležitá témata týkající se projektového řízení.

Podporovatel
IPMA® Česká republika

Jsme IPMA® Česká republika. Rozvíjíme komunitu projektových manažerů v České republice a podporujeme profesionální rozvoj projektového řízení. Pořádáme odborné webináře a setkání.  IPMA® Česká republika je členskou národní asociací International Project Management Association a jako jediná v České republice může certifikovat dle standardu IPMA®.

Podporovatel
British Chamber of Commerce Czech Republic

The British Chamber of Commerce is a non-profit organisation uniting almost 200 companies representing a wide range of business activities, from large investors to small and medium – sized companies. Its goal is to support economic cooperation between the Czech Republic and the United Kingdom, increase the competitiveness of member companies and create a platform for the emergence of new business opportunities.

PODPOROVATEL
Studentský klub projektového řízení

Studentský klub projektového řízení (SKPŘ) sdružuje mladé nadšence do osobního rozvoje, které pojí společný zájem o projektové řízení. V SKPŘ mají lidé příležitost vyzkoušet si projektové řízení na vlastní kůži v bezpečném prostředí, zažít atmosféru správného týmu a učit se od zkušenějších.

Pro naše členy pořádáme pravidelné schůzky, přednášky a workshopy, na kterých získávají teoretické znalosti i praktické dovednosti a nabízíme jim také možnost zapojit se do řízení a realizace reálných projektů.