240

Tomáš Tureček

Spoluzakladatel RainFellows, konzultant

RainFellows

Tomáš Tureček je spoluzakladatelem firmy RainFellows, kde jako konzultant s hlubokou znalostí Agile/Lean pomáhá rozvíjet firmy a týmy. Za posledních 15 let si prošel mnoho rolí od IT vývojáře přes management až po spolumajitele několika firem, kde aplikuje stejné myšlení a principy, které předává ostatním. Kromě byznysu je aktivním účastníkem v komunitách a profesních sítích, jako je třeba RedButton. Jeho vášní je stavět firmy a projekty způsobem, který kombinuje vysokou efektivitu a dopad s kulturou spolupráce a otevřenosti.

Anotace

Agile mindset – jak k němu?

Přeskupíte firmu do agilní struktury, nastavíte mechanismy pro spolupráci a lidi pořád nic? Například posadíte Business a IT k sobě, pořádáte společné retrospektivy a stále spolu dostatečně nekomunikují, jako by byli odděleni neviditelnou zdí? To proto, že nedošlo k přepnutí v hlavách – v těch pořád ty zdi jsou.

Pojďme nahlédnout do hlav lidí a podívejme se na jejich přesvědčení a postoje. Od pasivní “oběti” korporátu dělající jen svou práci, přes “hvězdu”, která ví vše nejlépe až k spolupráci a komunikaci napříč týmy. Nasdílíme konkrétní tipy, jak lidmi pracovat, aby postupně k přepnutí došlo. Let’s connect the dots.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.