240

Tina Nekudová

Technical Sales Professional

Microsoft

Tina Nekudová je mladá žena, která působí na více frontách. Primárně se momentálně nachází v roli mentorky, v rámci které mentoruje jednotlivce, ale i skupiny v oblastech osobního rozvoje, komunikace a strategie. Mimo jiné přichází ze společnosti Microsoft, kde zastává roli Technical Sales Professional, v rámci které je zodpovědná za největší zákazníky v České i Slovenské republice a za implementaci moderních technologií v jejich prostředí. Zároveň se podílí na vedení startupu Kulturea, kde je její hlavní doménou právě znalost technologií, ale také obchodní strategie. Má za sebou taktéž několikaroční zkušenost ve společnosti Deloitte, kde vedla tým riskové agendy a měla poprvé možnost zapojit se do talentových programů pro mladé ženy. Tři odlišné světy korporace, startupu a živnostníka jí přinášejí jedinečnou možnost pohlédnout na situace z různých úhlů pohledu. Tina se iniciativně zapojuje do aktivit spojených s podporou mladých žen v businessu. Spolupracovala na mnoha projektech, kde přednášela, nebo mentorovala dívky a demonstrovala možnosti jejich uplatnění např. i v oblasti IT.

Tina vystudovala diplomacii, která je sice vzdálená od technologií, ale jak sama říká, hodí se jí při každodenních vyjednáváních. V rámci svých sociálních sítí se věnuje podpoře mladých lidí, které motivuje hledat svůj potenciál a rozvíjet svou osobnost. Také spojuje zkušené profesionály s ambiciózní generací. V neposlední řadě je matkou malinké dcery, která jí, v mnoha ohledech, otevírá oči.

Anotace

Společnost předpokládá, až se ze spolupráce mužů a žen stávají předsudky

Ženy, muži, jak se nám spolu pracuje? Rozumíme si? Využíváme dostatečně náš společný potenciál, nebo bychom mohli spolupracovat lépe? Odezvy a statistiky nejsou tak kladné.

Často se slyší u žen:

  • nevím, jak reagovat,
  • mám vše na svých ramenech,
  • mám pocit, že je předem rozhodnuto.

Často se slyší u mužů:

  • mám pocit, že vše dělám špatně,
  • musím být v komunikaci extrémně opatrný,
  • dávám ženám prostor, ale nevyužívají ho.

Co mohou muži udělat, aby žen v businessu bylo více? Co mohou ženy udělat, aby je muži vnímali jako rovnocenné partnerky? Jak by mohl vypadat zdravě fungující kolektiv? A hlavně, proč je v zájmu celé společnosti, každého jednoho z nás, aby ženská profesionalita nebyla definovaná délkou sukně a počtem měsíců na mateřské?

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.