240

Stanislav Mikulecký

Production Director

Unicorn

Profesionální kariéra Stanislava Mikuleckého je už od roku 2001 spojena se společností Unicorn, kde působil v technických i manažerských rolích jako vývojář/analytik, softwarový architekt či teamleader. Dnes z pozice Production Directora jednoho z produkčních streamů Unicornu řídí vývoj informačních systémů pro zákazníky zejména z odvětví energetiky. Podílel se na realizaci desítek projektů pro zákazníky jak z České republiky, tak i ze západní Evropy a Skandinávie. Díky tomu měl možnost řešit řadu výzev spojených s kulturními rozdíly v jednotlivých zemích a získal bohaté zkušenosti se spoluprací realizačních týmů distribuovaných napříč různými lokalitami.

Anotace

Velké projekty s malými týmy ve vzdálených lokalitách

Co dělat, když ve vaší lokalitě právě došla nová pracovní síla a vy zrovna vyhrajete velkou zakázku, kvůli které musíte zdvojnásobit váš tým? My jsme začali tím, že jsme přivedli práci blíže lidem a postavili jsme jim přímo za barákem „mikropobočky“. Tím to celé však teprve začalo.

Uvědomili jsme si, že je potřeba změnit současné procesy ve firmě, že se musíme naučit spolupracovat na dálku, že musíme umět okamžitě zadat práci z jednoho místa na druhé, zůstat přitom agilní a zároveň však udržet stále vysokou kvalitu, image a efektivitu. Toho lze vlastně docílit vhodně standardizovanými postupy, nebo vlastně celým frameworkem. A také na to musíme přidat podporu v systému a pak to všechny naučit. Zkrátka jsme si uvědomili, že se musíme změnit.

Pojďme se společně podívat, které změny zavádíme a s jakým úspěchem. To vše na příkladu a situacích z konkrétních pilotních projektů, kde tyto nové postupy zkoušíme.

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.