239

Roman Slivka

Zástupce výkonného ředitele projektu

IBM

Roman, certifikovaný projektový manažer, se více než dvacet let věnuje vedení IT projektů, programů a portfolií. V rámci IBM jako výkonný projektový ředitel bývá vysílán do klíčových celosvětových transformačních projektů v oblasti informačních technologií.
Svoji profesní kariéru začal jako IT technický specialista a s postupem času zastával roli technického vedoucího implementačních týmů, až přebral plnou zodpovědnost za implementaci projektů IT infrastrukturních projektů. Před nástupem do IBM získal zkušenosti při zavádění komplexních obchodních řešení, enterprise content managementu a bezpečnosti IT ve finanční, vládní a průmyslové sféře.

Za klíčové aspekty při vedení projektů považuje práci se stakeholdery, účinnou aktivní komunikaci a schopnost správně identifikovat hodnotu projektu. Mezi jeho koníčky mimo námořního jachtingu a fotografování patří i koučing a mentoring.

 

Anotace

Zvládám víc, dělám méně

WORKSHOP

Je to vůbec možné v dnešním světě, kdy mnozí z nás pracují v rámci globálních týmů, kdy neustále na světě někdo pracuje, protože má zrovna den, zvládat více a dělat přitom méně? Jakým způsobem být online a nezbláznit se z každodenní dávky informací?
Téměř vše, co každý den děláme, je, ať už přímo či nepřímo, řízeno strachem. Strachem, že něco musím, že něco nestihnu, že mi něco unikne. Kromě toho, že se bojíme a máme strach, necháme se vědomě a bez toho abychom se tomu jakkoliv bránili okrádat o to nejdůležitější, co máme, tedy o čas.
Jedno z klišé říká: “Čas jsou peníze”. Proč se tedy na práci s časem nepodívat jako na práci s penězi. Všichni z nás máme nějaký svůj osobní rozpočet, který dokážeme zvládat tak, abychom se vyvarovali osobního bankrotu.
Kromě toho, že se pokusíme vypracovat vyrovnaný, a ještě lépe přebytkový, rozpočet Vašeho času, ukážeme si jaké dovednosti a triky lze použít při každodenním hospodaření s časem.
Pokud Je Vám tohle všechno málo, dokážu Vám, že na sklenku vína s přáteli je v jakkoliv  nabitém programu prostor vždycky.

Těším se na Vás.

 

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.