240

Janka Chudlíková

Business and private mentor, trainer and coach

Od roku 2003 pracuji jako lektorka a koučka. Realizovala jsem rozvojové projekty pro klienty jako Vodafone, Deloitte, Moneta Money, Česká spořitelna, Raiffeisen BANK, Banca Intesa Sanpaolo Itálie, Makro/Metro Cash & Carry ČR/SR, Ogilvy & Mather Group, Danone ČR/SR a další. Při koučování se opírám o neurovědu. Od roku 2007 přednáším na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Před prací na volné noze jsem prošla postupným vybudováním kariéry v marketingu a v HR ve společnostech Procter & Gamble, Český Telecom, Zentiva (Léčiva), kde jsem dosáhla pozice personální ředitelky. Korporátní svět jsem z vlastního rozhodnutí opustila, abych získala lepší rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Dělám to, co mě baví a k čemu jsem se propracovala prací na sobě a vlastními zkušenostmi.

Anotace

Měkké dovednosti s tvrdým dopadem na výsledky

Čísla! Výsledky! Cíle! Ano, od toho projekty jsou – aby byly splněné cíle. Ale kdo je splní? Jak je splní? Jakou motivaci vydat ze sebe to nejlepší mají účastníci projektů?

Projektoví manažeři nemají obvykle moc danou hierarchií a pro liniové manažery je projekt jen částí jeho práce. O to víc je důležité disponovat kvalitními měkkými dovednostmi – schopností přesvědčit, prezentovat, komunikovat, prioritizovat a třeba i chválit a dávat kvalitní zpětnou vazbu. Moje přednáška vás tomu všemu samozřejmě nenaučí, protože jde o dovednosti, které se pilují roky a v podstatě se dají rozvíjet neustále. Moje prezentace si klade za cíl upozornit na váhu a dopad těchto dovedností při dosahování úspěchů. Úspěch (nejen) projektů je determinován cestou k němu. Je důležité, čemu se na této cestě naučíme a kým se na ní staneme.

 

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.