240

Janka Chudlíková

Business and private mentor, trainer and coach

Od roku 2003 pracuji jako lektorka a koučka. Realizovala jsem rozvojové projekty pro klienty jako Vodafone, Deloitte, Moneta Money, Česká spořitelna, Raiffeisen BANK, Banca Intesa Sanpaolo Itálie, Makro/Metro Cash & Carry ČR/SR, Ogilvy & Mather Group, Danone ČR/SR a další. Při koučování se opírám o neurovědu. Od roku 2007 přednáším na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Před prací na volné noze jsem prošla postupným vybudováním kariéry v marketingu a v HR ve společnostech Procter & Gamble, Český Telecom, Zentiva (Léčiva), kde jsem dosáhla pozice personální ředitelky. Korporátní svět jsem z vlastního rozhodnutí opustila, abych získala lepší rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Dělám to, co mě baví a k čemu jsem se propracovala prací na sobě a vlastními zkušenostmi.

Anotace

Jak lépe prodat svoje návrhy

WORKSHOP

Chcete mít větší úspěch při prosazování svých návrhů? Jednou z významných dovedností při vedení projektů je dovednost “prodat” myšlenky, nápady, postupy, výsledky. Na mém workshopu se budu věnovat měkké technice, která vede k efektivnějšímu pochopení potřeb druhých. Díky lepšímu naslouchání a porozumění dojdete ke kvalitnějším návrhům a dáte druhé straně důvod s nimi souhlasit. Stejný přístup se vyplácí nejen na projektech, ale i v ostatních oblastech práce včetně přesahu do osobního života. Dostanete návod k tomu, abyste získali častěji souhlas.

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.