182

Tomáš Březina

Statutární ředitel BEST a.s.

BEST a.s.

60 let, statutární ředitel a 100% vlastník akciové společnosti BEST. Zájmy a koníčky: rodina, BEST, cestování. Ženatý, má tři děti.

Dětství a mládí prožil v jižních Čechách a Praze. Vystudoval fakultu stavební ČVUT. Poté pracoval jako projektant, mistr, stavbyvedoucí a referent v několika pražských podnicích. V roce 1990 založil společnost BEST, která je dnes největším tuzemským výrobcem betonových stavebních prvků pro venkovní architekturu. V této společnosti je do dnešní doby jediným vlastníkem a statutárním ředitelem. V roce 1996 byl zvolen do poslanecké sněmovny za ODS. Do ledna 1998 byl členem poslaneckého klubu za ODS, po jejím finančním skandálu v roce 1997 a rozštěpení v únoru 1998 rezignoval na poslanecký mandát. V jiné politické straně nikdy nebyl. V roce 2007 se stal Podnikatelem roku a následně reprezentoval Českou republiku v mezinárodním kole této soutěže v Monte Carlu. BEST se pravidelně umisťuje na předních pozicích v žebříčcích Českých 100 NEJ, CZECH TOP 100.

Anotace

Generace Y, generace Z, kryptoměna, revoluce 4.0, EET…dokonce projektové řízení. Jsem „tady“ vůbec správně???

Jeden ze nejzajímavějších a nejinspirativnějších řečníků letošního ročníku konference je pan Tomáš Březina, podnikatel roku 2007, majitel a ředitel společnosti BEST.

Pan Březina se netají svým pragmatickým postojem k managementu obecně a až lehkou averzí vůči metodikám a konzultantskému způsobu řízení projektů. Přesto přijal pozvání na letošní ročník a bude mluvit o tom, jak se pomocí selského rozumu a svých zkušeností úspěšně podílel na dělání miliardových projektů (stavba nové fabriky či akvizice v zahraničí). Nejen o tom, jak již napovídá i lehce kontroverzní název, bude přednáška pana Březiny.

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.