Partneři

Máte zájem podpořit konferenci a zařadit se mezi její partnery?

Neváhejte nás kontaktovat na info@komorapm.cz. Rádi Vám zašleme nabídku.

Naši partneři

Seznamte se

ORGANIZÁTOR
Symphera

Symphera je školicí a poradenská společnost se zaměřením na projektové řízení. Svým klientům již několik let nabízí ucelené řešení zahrnující školení i konzultace. Nabízí konzultanty a projektové manažery, kteří vědí, jak školit, nebo školitele, kteří vědí, jak řídit projekty. Klienti si u nás nejvíce cení obrovských zkušeností z praxe, srozumitelného, jednoduchého a vtipného předání informací, otevřenosti, vstřícnosti a férového jednání. Symphera poskytuje znalosti, které vychází ze světově uznávaných standardů a nejlepších zkušeností z praxe.

ORGANIZÁTOR
Komora projektových manažerů

Komora projektových manažerů je zájmovým sdružením fyzických a právnických osob zabývajícím se projektovým řízením. Cílem komory je budování odborného zázemí projektového řízení v ČR (nezávislého na metodice, oboru, zaměstnavateli), na které se bude moci obracet veřejnost v otázkách projektového řízení, a rovněž tak i rozšíření povědomí o projektovém řízení a kultivace profese projektových manažerů aktivním působením v komerční sféře, státní správě a ve školství. Neméně důležitými cíli komory je také sdílení informací a zkušeností mezi projektovými manažery a spolupráce s ostatními sdruženími v oboru projektového řízení bez ohledu na odvětví působení a použitou metodiku.

ZLATÝ PARTNER
Volgswagen Financial Services

Volkswagen Financial Services je přední finanční společností specializující se na podporu prodeje dealerské sítě značek Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche, DUCATI a koncernových i nekoncernových ojetých automobilů. Nabízí produkty v oblasti úvěru, finančního leasingu, operativního leasingu, pojištění a služeb soukromým osobám, podnikatelům i firmám, a to jak pro koncernové vozy – tzv. značkové financování, tak i pro ostatní vozy na trhu. Volkswagen Financial Services je součástí Volkswagen Financial Services AG, zastoupených v 51 zemích, které disponují portfoliem více než 12,4 milionů smluv a zaměstnávají téměř 13 tisíc pracovníků. Od svého vzniku v roce 1992 je společnost jedničkou na českém trhu ve financování osobních a užitkových vozů a zaujímá rovněž první místo v operativním leasingu.

STŘÍBRNÝ PARTNER
ČSOB

Skupina ČSOB je vedoucím hráčem na trhu finančních služeb v České republice. Skupina ČSOB je součástí mezinárodní bankopojišťovací skupiny KBC, která aktivně působí především v Belgii a v regionu střední a východní Evropy. Skupina ČSOB je tvořena bankou (působí pod obchodními značkami – ČSOB, Era a Poštovní spořitelna) a společnostmi, s nimiž je banka propojena. Finanční skupina ČSOB zahrnuje strategické společnosti v ČR ovládané přímo či nepřímo ČSOB, případně KBC, které nabízejí finanční služby, a to Hypoteční banku, ČSOB Pojišťovnu, Českomoravskou stavební spořitelnu, ČSOB Penzijní společnost, ČSOB Leasing, ČSOB Asset Management, ČSOB Factoring a skupinu Patria. Své služby skupina ČSOB poskytuje všem typům zákazníků, a to jak fyzickým osobám, tak malým a středním podnikům, korporátní a institucionální klientele. Skupina ČSOB pečlivě naslouchá potřebám svých klientů a nabízí jim nikoliv produkty, ale nejvhodnější řešení.

STŘÍBRNÝ PARTNER
ICZ

Skupina ICZ jako významný dodavatel informačních technologií a systémový integrátor nabízí širokou paletu služeb od konzultací přes dodávky informačních systémů až po úplné převzetí sítě do svěřené správy.
Dodávkově pokrývá oblasti aplikačního software, bezpečnosti a infrastruktury, a to zejména pro odvětví veřejné správy, zdravot¬nictví, obrany, dopravy, financí, výroby, logistiky a telekomunikací.

Vedle České republiky a Slovenska působí Skupina ICZ významně také v dalších zemích.

 

STŘÍBRNÝ PARTNER
Tieto

Tieto je největší severoevropská IT společnost poskytující komplexní IT servis a zajišťující služby v oblasti vývoje produktů pro firmy působící v odvětví komunikací a integrovaných technologií.
Své expertní znalosti, technologické vize a inovativní myšlení využívá při inspirování a zapojování svých zákazníků do hledání nových způsobů zefektivňování jejich podnikatelské činnosti. Spojuje globální možnosti s lokálními trhy a staví na svém severském odkazu.
Veškeré vývojové, servisní i rozvojové projekty jsou řízeny dle standardů zahrnující metodiky PRINCE2, IPMA, PMI nebo agilní metodiky založené na principech SCRUM.  Na korporátní úrovni jsou projekty začleněny do velkých programových celků nebo řízeny v rámci metodiky SAFe.

Tieto se sídlem ve finských Helsinkách zaměstnává 13 000 expertů ve vice než 20 zemích světa. V ČR působí od roku 2004 s 2 300 zaměstnanci v Ostravě a Brně.

BRONZOVÝ PARTNER
Myia Systems s.r.o.

Myia je mobilní a webová aplikace pro konference a eventy, která ulehčí účastníkům se aktivně zapojit do dění, seznámit se s ostatními účastníky a přednášejícími, položit dotaz. Organizátorům akce umožní sdílet s účastníky aktuální informace, zjistit, jak jsou účastníci s akcí spokojeni, zvýšit spokojenost sponzorů a partnerů a získat důležitá data pro organizaci dalších akcí.

BRONZOVÝ PARTNER
Projectman

Projectman je komunitní portál pro projektové manažery. Přináší odborné články, šablony, video-kurzy a svým členům navíc další prémiový obsah. Agreguje nabídky kvalitních školení, kurzů a setkání projektového řízení. Kontraktorům pomáhá se rozvíjet a získávat nové projekty, firmám zase najít ty nejlepší projektové manažery na konkrétní projekty. Šíří osvětu o oboru projektové řízení a usilují o jeho rozvoj v České republice.

BRONZOVÝ PARTNER
Deepview

Deepview reprezentuje špičkovou odbornost v oblasti projektového řízení. Našimi klienty jsou komerční společnosti patřící mezi největší podniky v ČR i respektované organizace z veřejného sektoru.

Pokud potřebujete provést přípravou a realizací náročného projektu, rozhodujete o kapitálově vysoké investici, potřebujete zlepšit výkonnost a efektivitu organizace, umíme Vám pomoci.

 

PODPOROVATEL
Společnost pro projektové řízení, z.s

Společnost pro projektové řízení, z.s. rozvíjí komunitu projektových manažerů v České republice a podporuje profesionální rozvoj projektového řízení. Společnost pro projektové řízení je členskou národní asociací Internationational Project Management Association (IPMA) a jako jediná v České republice může certifikovat dle standardu IPMA®.
Mezi další aktivity Společnosti pro projektové patří:
• Akreditace vzdělávacích programů
• Podpora začínajících projektáků v rámci IPMA Young Crew
• Organizace konference Quo Vadis

• Certifikace projektového řízení v organizacích

 

PODPOROVATEL
Studentský klub projektového řízení

Studentský klub projektového řízení (SKPŘ) vznikl na počátku roku 2012 při Vysoké škole ekonomické (VŠE) v Praze. Náš klub je složen převážně z absolventů a studentů vysokých škol, které spojuje společný zájem o oblast projektového řízení. Naším hlavním dlouhodobým cílem je přispívat k rozvoji tohoto dynamicky rozvíjejícího se oboru v České republice.
Pro naše členy pořádáme vždy v průběhu semestru pravidelné schůzky, kde:
– získávají teoretické znalosti a praktické dovednosti v oblasti projektového řízení i dalších manažerských dovedností,
– nabízíme možnost zapojit se do řízení a realizace reálných projektů (interních či od našich partnerů),
– zprostředkováváme členům pracovní příležitosti od našich partnerů,
– mají příležitost poznat se s lidmi podobného zaměření a sdílet navzájem své zkušenosti.

Mimo to pořádáme další odborné přednášky a workshopy za účasti manažerů z praxe.