240

Olga Shelongová a Petr Mašek

Projektoví manažeři

Česká spořitelna

Jmenuji se Olga Shelongová a jsem projektová manažerka, mentorka a koučka. Projektovému řízení se věnuji od začátku své kariéry, vyzkoušela jsem různé pozice v projektové kanceláři a mám bohaté zkušenosti z různých projektů a programů napříč bankou. Nyní se hlavně věnuji změnám v pobočkách České spořitelny. Moje práce mě baví. :-)

Jmenuji se Petr Mašek a jsem projektový manažer, měnič, sportovec, manžel a otec. Projektovému řemeslu jsem se vyučil ve společnosti Andersen Consulting (nyní Accenture), kde jsem pracoval čtyři roky. Pak jsem nastoupil do spořky, kde pracuji více než deset let. Řídím velké strategické/transformační/mezinárodní projekty, ale i úplné drobnosti.  Moje práce mě baví :-)

Anotace

Nudíte se? Nekupujte si medvídka mývala, ale přijďte na náš workshop. :-)

Kdy jste naposledy viděli film v hlavní roli s projektovým manažerem? Četli jste někdy knihu, kde projektová metodika pomohla zachránit svět? Není projektové řízení opomíjeno? Je to záměr? Není! Pojďme společně objevit, kde se skrývá know how pro projektové manažery. Připomeneme si, jak řídit krizové situace, jak si sestavit správný tým a také jak komunikovat se svým sponzorem. Bude se vám to hodit! Prostor bude i pro sdílení praktických zkušeností, pro otázky a odpovědi.

Ceska Sporitelna

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.